Местоположение

Pirin Sense Apartment Complex се намира в централен жилищен квартал на град Банско – съвсем близо до ски зоната – кабинков лифт, гардероби и училища. Комплексът е удобна отправна точка както за красиви разходки и семейни преходи, така и за предизвикателни планински изкачвания. Pirin Sense е на няколко минути и от Новия град, където можете да откриете голямо разнообразие от ресторанти, заведения и магазини. В допълнение, само на 7км от комплекса може да се отпуснете в минералните басейни в село Баня и град Добринище.

Директно от инвеститор
0897 88 88 34

Информация за комплекса

Pirin Sense впечатлява от пръв поглед със своя традиционен алпийски екстериор, който е в пълен унисон с атмосферата и архитектурния стил на града. Сградата е изпълнена с висок клас строителни материали, които осигуряват устойчивост, надеждност и комфорт.

Всеки апартамент е напълно готов до ключ и очаква да посрещне своите собственици. Високото изпълнение на строителните ремонти на жилищaта включва цялостно боядисани стени и тавани, поставени подови настилки – мокет и плочки с прагове, сложени дограми, входна врата и врати за отделните стаи. Pirin Sense обещава комфорт и затова сме предвидили контакти и сме инсталирали висок клас норвежки конвекторни отоплителни тела. Не на последно място апартаментите включват и напълно завършени бани. Pirin Sense се е погрижил за детайлите във всеки апартамент, за да отключат въображението Ви и да обзаведете новия дом.

Pirin Sense предлага 176 апартаменти от тип студио, едностаен и двустаен, разпределени на 5 етажа с асансьор във всяко тяло и 6 отделни входови помещения, позволявайки самостоятелност на всяко тяло. Общите части създават уютна и топла атмосфера – широкото общо фоайе посреща всички домакини и гости, а релакс зоната допълва усещането за комфорт.

Pirin Sense е изключително подходящ за дългосрочно пребиваване, като всеки апартамент разполага със своя отделна партида за електричество и вода, което облекчава плащането на комунални разходи.

Pirin Sense е удобен и модерен жилищен комплекс, който осигурява:

Над 100 паркоместа на достъпни цени
Видеонаблюдение на паркинг зона и пространствата около комплекса

Всичко това ще получите БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА.

Кабелна система за оптичен интернет и телевизия за всеки от апартаментите
Възможност за закупуване на място за съхранение на ски екипировка/велосипеди в секции, A,B,C,D

Концепция за живот

Pirin Sense Apartment Complex е мястото, където ще намерите дом, който ще Ви даде възможност да сте близо до актуалните за всеки сезон преживявания и да създавате Вашите истории. Комплексът и град Банско се допълват, създавайки перфектен синхрон – градът предлага разнообразни активности през цялата година, а с Pirin Sense Apartment Complex сте най-близо до тях.

Pirin Sense осигурява комфорт, уют и сигурност, но най-важното е, че всичко това се допълва с множеството възможности за преживявания през всеки сезон и създаване на истории в близост до комплекса.

На минути от ски зона, кабинков лифт, гардероби, ски и сноуборд училище
На 4км от язовир Белизмата и Кринец – риболов и пикник зона

Знаем и че след всеки натоварен и изпълнен с емоции ден човек търси уединение и спокойствие, затова ние държим на опазването на тишината в жилищните зони.

На 7км от плувни минерални басейни в село Баня и град Добринище
Планински походи и колоездене

Pirin Sense Apartment Complex e идеалният дом за всички дългоочаквани празници и почивки – Вашите истории през всеки сезон.