Skip to main content

През 2022 година Банско отново бе избран за най-добър ски курорт на България, според престижните Световни ски награди World Ski Awards.

Интерес към най-добрия и съвременно развит български ски-курорт се наблюдава вече няколко години подред. Мнозина български, но и чуждестранни инвеститори закупуват недвижимо имущество в курорта.
Всички те са привлечени от отличните условия, както през активния зимен сезон, така и през останалата година.
Хиляди туристи почиват в Банско и региона целогодишно, привлечени от съвременните ски писти, доброто обслужване и красивата природа.

Често идвайки на оглед в Pirin Sense Apartment Complex, нашите клиенти споделят, че са решили да направят тази инвестиция с цел да запазят покупателната сила на спестяванията си.

В динамичната среда в която живеем в момента, много хора се притесняват за своите спестявания, а имотите са се доказали като надеждни и дългосрочни. Те приемат ролята на инструмент за запазване на покупателната способност на спестяванията, които са застрашени от политическите и икономически промени и сложната финансова система в света.

Имотите закупени в курорта са идеални за отдаване под наем с цел възвръщане на инвестицията. През април 2022 г. от общината регистрират ръст на броя на нощувките и на туристите. Данните показват, че посетителите в Банско от началото на зимния сезон са двойно повече спрямо същия период на 2021 г.

Банско има потенциал да е целогодишна туристическа дестинация.

Гледайте към бъдещето спокойно и уверено! Инвестирайте в покупка на жилище при нас!