Skip to main content

 

 

Банско е сред предпочитаните дестинации за зимен туризъм в страната, като през последните години става изключително популярна дестинация и за летни почивки. Това се потвърждава и от данните в община Банско, които показват, че почти една четвърт от общия брой на туристите, посетили града миналата година, са избрали да бъдат тук през лятото.

Добрите условия за отдих и спорт за туристи от различни възрасти – младежи, възрастни и семейства с деца. Особено важен за всички е авторитетът на Банско като спокойна, сигурна и безопасна дестинация.

С увеличението на туристите се увеличава и търсенето на места за отдих. Макар хотелските комплекси да са предпочитани, все по-често туристи предпочитат уюта на частните имоти отдавани под наем.

Защо инвестицията във ваканционен дом в Pirin Sense Apartment Complex си заслужава?

Инвеститорите в недвижими имоти печелят чрез приходи от наеми, поскъпване и печалби, генерирани от бизнес дейности в зависимост от имота, като инвестирането в жилище все по-често се свързва с последващо отдаване под наем.

Ползите от инвестирането в недвижими имоти включват стабилен пасивен доход, данъчни облекчения и защита на парите срещу инфлация.

Ако копнеете за ваше местенце в ски-курорт, може да обмислите закупуването на ваканционен имот при нас. Може да отдавате имота под наем, когато не го ползвате. Отдаването под наем ще компенсира разходите за поддръжката му.

Обмислете възможността за инвестиция в жилище при нас! На ваше разположение сме за огледи на свободните апартаменти.